Workshops

Uw workshop slaagt zeker in deze riante ruimte RANGE ROVER.

 

Workshops, scrumsessies en cursussen worden steeds populairder. De juiste faciliteiten, zoals een beamer, flipover, wifi en voldoende ruimte om te oefenen zijn dan belangrijk. Heb jij een toffe workshop voor een grote groep mensen, huur dan onze workshopruimte RANGE ROVER. Gegarandeerd een geslaagde workshop.

 

Geschikt voor 6 tot 24 personen.

  Ongedwongen ruimte

  Beveiligde Wifi

  Beamer en flipover

  Maximaal 24 personen

  Vrij parkeren

KIES HIERONDER JOUW PRIJSOPTIE

Presentatieruimte
RANGE ROVER

per uur

€ 40,- (excl. BTW)

U kunt de ruimte RANGE ROVER huren per uur. Daarmee kunt u de huur exact afstemmen op de duur van uw evenement. U betaalt daarom nooit teveel.

Presentatieruimte
RANGE ROVER

halve dag

€ 150,- (excl. BTW)

Als uw evenement 4 uur duurt, is het voordeliger de ruimte RANGE ROVER te huren voor een halve dag (9.00 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 18.00 uur ). Indien u dat wenst regelen we een lunch voor u. Kijk voor meer informatie bij onze lunchservice

Presentatieruimte
RANGE ROVER

hele dag

€ 295,- (excl. BTW)

Als u een evenement heeft dat de hele dag duurt, is het voordeliger de ruimte RANGE ROVER te huren voor een hele dag (9.00 tot 17.00 uur). Indien u dat wenst regelen we een lunch voor u. Kijk voor meer informatie bij onze lunchservice.

Presentatieruimte
RANGE ROVER

Andere tijden

Aanvraag

Wilt u toch iets anders, bijvoorbeeld eerder beginnen of langer doorgaan. Maak dan hieronder kenbaar wat u wilt. We nemen contact met u op om alles helemaal naar wens af te stemmen.