Presentatieruimte
RANGE ROVER

Dé ideale ruimte voor een geslaagde workshop.

 

Cursussen, praktijklessen en workshops worden succesvol als de ruimte geschikt is en van alle nodige faciliteiten is voorzien. Alleen dan kun jij je focussen op jouw cursisten. Onze workshopruimte RANGE ROVER is hiervoor dé ideale ruimte en beschikt over alles wat nodig is, inclusief keuken en bar.

Geschikt voor 6 tot 24 personen.

KIES EEN PRIJSOPTIE

Presentatieruimte
RANGE ROVER

Per uur

€ 40,- (excl. BTW)

U kunt de ruimte RANGE ROVER huren per uur. Daarmee kunt u de huur exact afstemmen op de duur van uw evenement. U betaalt daarom nooit teveel.

Presentatieruimte
RANGE ROVER

Per dagdeel (4 uur)

€ 150,- (excl. BTW)

Als uw evenement 4 uur duurt, is het voordeliger de ruimte RANGE ROVER te huren voor een halve dag (9.00 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 18.00 uur ). Indien u dat wenst regelen we een lunch voor u. Kijk voor meer informatie bij onze lunchservice.

Presentatieruimte
RANGE ROVER

Per dag

€ 295,- (excl. BTW)

Als u een evenement heeft dat de hele dag duurt, is het voordeliger de ruimte RANGE ROVER te huren voor een hele dag (9.00 tot 17.00 uur). Indien u dat wenst regelen we een lunch voor u. Kijk voor meer informatie bij onze lunchservice.

Presentatieruimte
RANGE ROVER

Andere tijd

Aanvraag

Wilt u toch iets anders, bijvoorbeeld eerder beginnen of langer doorgaan. Maak dan hieronder kenbaar wat u wilt. We nemen contact met u op om alles helemaal naar wens af te stemmen.