Flexplek Purmerend is vernieuwd.

Al jaren een begrip in en om Purmerend.

 

Hallo, ik ben Corine Knook, eigenaresse en gastvrouw van Flexplek Purmerend.

 

Het is mijn missie om klanten die hier werken en vergaderen te voorzien van een ideale flexibele werkomgeving. Voorzien van alle benodigde faciliteiten, maar ook een kop koffie of thee en een gezellige sfeer.

 

De naam Knook is in Purmerend wel bekend. Mijn vader had hier namelijk jarenlang zijn autobedrijf dat Landrovers verkocht. Ik heb jarenlang bij mijn vader gewerkt en daarbij alle facetten van het bedrijf doorlopen. Van Receptie en Werkplaats Planning tot de Administratie en In- en Verkoop van auto’s. Tot het autobedrijf in 1997 werd verkocht.

 

Het bedrijfspand bleef familiebezit en mijn vader bood mij de gelegenheid daarmee een eigen bedrijf te starten. Een bedrijf dat het kantoorruimte geschikt maakt voor huurders en flexibele huurders. Flexplek Purmerend dus.

 

Als je bij ons binnenkomt zie je nog een flink aantal foto’s van Landrovers hangen. Een stukje nostalgie. Vandaar dat we onze 4 soorten werkruimten vernoemd hebben naar FREELANDER, DISCOVERY, DEFENDER en RANGE ROVER. Ideale ruimten om te flexwerken, een-op-eengesprekken te hebben, te vergaderen, workshops of cursussen te geven.

 

Flexplek Purmerend is de eerste en enige verhuurder van flexibele werkplekken in Purmerend. Het bevindt zich in het bedrijventerrein De Koog. Makkelijk bereikbaar vanaf de A7 en altijd parkeergelegenheid. Vanuit Purmerend is De Koog het dichtst bijzijnde bedrijventerrein.

 

Tussen de bedrijven hier heerst rust. Rust om geconcentreerd te werken en te vergaderen. Ik zorg verder voor alles wat nodig is, zoals koffie, thee, lunch (op aanvraag), beamer met projectiescherm, flipover, wifi. En alles wat u verder eventueel nodig heeft.

 

Probeer het eens

 

Vaste klanten hebben zelfs een eigen sleutel. Om nog flexibeler te kunnen werken.

Kwestie van vertrouwen.