Cursus

Het geven van een cursus lukt zeker in de riante ruimte RANGE ROVER.

 

Om een cursus te laten slagen is het van belang dat uw groep geconcentreerd alles kan volgen. De ongestoorde ruimte RANGE ROVER met alle benodigde faciliteiten is daar zeer geschikt voor. Alle faciliteiten regelen we voor u. En een heerlijke lunch voor uw cursisten serveren we graag en goed. Kijk hiervoor bij onze lunchservice.

  Geconcentreerd werken

  Beveiligde Wifi

  Beamer en flipover

  Koffie, thee en water inclusief

  Vrij parkeren

KIES HIERONDER JOUW PRIJSOPTIE

Presentatieruimte
RANGE ROVER

per uur

€ 40,- (excl. BTW)

U kunt de ruimte RANGE ROVER huren per uur. Daarmee kunt u de huur exact afstemmen op de duur van uw evenement. U betaalt daarom nooit teveel.

Presentatieruimte
RANGE ROVER

halve dag

€ 150,- (excl. BTW)

Als uw evenement 4 uur duurt, is het voordeliger de ruimte RANGE ROVER te huren voor een halve dag (9.00 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 18.00 uur ). Indien u dat wenst regelen we een lunch voor u. Kijk voor meer informatie bij onze lunchservice.

Presentatieruimte
RANGE ROVER

hele dag

€ 295,- (excl. BTW)

Als u een evenement heeft dat de hele dag duurt, is het voordeliger de ruimte RANGE ROVER te huren voor een hele dag (9.00 tot 17.00 uur). Indien u dat wenst regelen we een lunch voor u. Kijk voor meer informatie bij onze lunchservice.

Presentatieruimte
RANGE ROVER

Andere tijden

Aanvraag

Wilt u toch iets anders, bijvoorbeeld eerder beginnen of langer doorgaan. Maak dan hieronder kenbaar wat u wilt. We nemen contact met u op om alles helemaal naar wens af te stemmen.